X
Loading........
Jocuri Divertisment / Acum 9 ani

Fiti atenti e foarte adevarat si important tot ce va zic acum ! si chestia asta e chiar facuta de oameni ! sa stiti ca aplicatia \\\\\\\"talking angla\\\\\\\" e foarte periculos!\\\\\\\"my talking angela\\\\\\\" nu!dar cealalta!numele de angela a provenit de la primul copil care si-a batut joc de ei!puteti sa va uitati pe google la \\\\\\\"talking angela eyes\\\\\\\",iar intr-o poza alb-negru veti vedea ****fili si c()mera unde sunt!in alte imagini veti vedea primii 3 copii rapiti din cauza aplicatiei!acesti ****fili folosesc aplicatia pt a localiza copii.dupa ce ii localizeaza ii omoara.cum o fac?pai la inceput angela iti zice de faptul ca are 18 ani.apoi te intreaba cati ani ai tu.sa nu raspundeti.te poate intreba si te numele tau complet.clar ca nici la asta nu rasp nu?bun.sa o dezinstalati!dar daca ii ziceti angelei ea in ultimele minute iti ia toate parolele si iti viruseaza tableta/telefonul.atentie!va zice: \\\\\\\"i have all your paswords.\\\\\\\" deci nu ii spuneti ca o dezinstalati!mai multe detalii mai incolo! fiti atenti e foarte adevarat si important tot ce va zic acum ! si chestia asta e chiar facuta de oameni ! sa stiti ca aplicatia \\\"talking angla\\\" e foarte periculos!\\\"my talking angela\\\" nu!dar cealalta!numele de angela a provenit de la primul copil care si-a batut joc de ei!puteti sa va uitati pe google la \\\"talking angela eyes\\\",iar intr-o poza alb-negru veti vedea ****fili si c()mera unde sunt!in alte imagini veti vedea primii 3 copii rapiti din cauza aplicatiei!acesti ****fili folosesc aplicatia pt a localiza copii.dupa ce ii localizeaza ii omoara.cum o fac?pai la inceput angela iti zice de faptul ca are 18 ani.apoi te intreaba cati ani ai tu.sa nu raspundeti.te poate intreba si te numele tau complet.clar ca nici la asta nu rasp nu?bun.sa o dezinstalati!dar daca ii ziceti angelei ea in ultimele minute iti ia toate parolele si iti viruseaza tableta/telefonul.atentie!va zice: \\\"i have all your paswords.\\\" deci nu ii spuneti ca o dezinstalati!mai multe detalii mai incolo!

cristina864
poate ca textul pe care vi lam scris e foarte mare dar CITITI E FOARTE IMPORTANT!!!
Anonim
si eu ma joc Talking Angela si si Talking tom
cristina864
atunci ai grija dar mai bine desinstaleazal !
Anonim
Eu cred in aceasta fiind ca eram la prietena mea dupa scoala si am dezinstalat angela si de pe telefon nu vroia sa dispara . Si dintrodata incepu sa vorbeasca tot feluri de cod de parole. de nume. si asa de repede. dupa aceea mi so inchis telefonul total si cand lam deschis nu mai avea nimik.. deci am avut norok cu asta . dar dintrodata se auzi sunet de barbat si cand intrebi pisica ca : You are spy? normal angela ar trebui sati raspunda inapoi ca ce ai zis tu dar nu zice . si vedeti reactia
Anonim
Ai dreptate cu tot ceea ce spui ! Este foarte adevarat si daca te uiti atent in ochii ei are un punct rosu ,aceea este camera. Eu tocmai am dezinstalat aplicatia .
Anonim
multumesc asta o sa fac
Anonim
Multumim ca ne-ai spus , dar Tom nu are ?
Anonim
Eu am avut acel joc si sunt camere!!! In ochii ei !!!!!!!!!
Anonim
Este foarte adevarat! Intr-o zi am mers la o prietena acasa, si din curiozitate ea si-a instalat talking angela. Si Angela a inceput sa o intrebe tot felul de chestii: cum se numeste, cum se numesc paritii ei, unde locuieste, daca are casa in Paris,cati ani are. P.S. am auzit ca au furat si copii din Romania. E foarte rea!
Anonim
Sunt de acord la inceput nu credeam faza asta cu camera de filmat dar intr-o zi de curiozitate am intrebat-o daca are o camera de filmat in ochi si a zis ca da.Aveti grija!!!
Anonim
stiu, dar am dezinstalt-o de pe tote 3 dispozitivele
Anonim
Am vazzut camerele de filmat.Aplicația nu e frumoasa e ......Am vazut pă youtube un reportaj despre Aplicație
Anonim
E chiar adevărat ce zice ea . O prietena de a mea se juca în fiecare zi talking angela și eu tot îi spuneam ca este o clădire acolo și se mai vedea o umbra acolo și cred ca era pedofilul. Și sa intamplat sa no mai văd nici data. Sa nu îl instalati! Eu acoliților pățit ăsta dar când acoliților aflat la șters. Deci sa nu activați camera ca va poate vedea unde locuiți. Eu am activat camera și mia spus sami acolacolommrat fata. Deci va mai zic o data talking angela e rea așa ca no instalati
Anonim
Este cea mai draguta aplicatie de ce as dezinstalao
Anonim
Stiu te cred sunt o fata si pe mine ma intrebat cum ma numesc ca-ti ani am si unde locuiesca
Anonim
Dar la toate jocurile cu Angela are cameră?