X
Loading........
acum un an
Limba Romana-Literatura /

Scrie un text despre o demonstraţie aviatică în care să prezinţi acest eveniment folosind cel puţin cinci numerale cardinale şi ordinale, pe care le vei sublinia.

Anonim
Într-o zi caldă de vară, sute de oameni s-au adunat la o bază militară din apropiere pentru a asista la o demonstrație aviatică spectaculoasă. Pilotul principal, un fost pilot de luptă, avea pregătite cinci numere aeriene impresionante.

Primul număr a fost o acrobație în care avionul a zburat la o altitudine de 5000 de metri și a efectuat un viraj de 90 de grade la stânga. Publicul a rămas uimit de îndemânarea pilotului și de viteza cu care avionul a urcat în aer.

Al doilea număr a fost o cascadorie în care avionul a făcut o serie de bucle în aer, coborând apoi spre sol cu o viteză uluitoare. Pilotul a reușit să mențină controlul asupra avionului în timpul coborârii și a aterizat perfect pe pistă.

Urmează apoi numărul trei, în care pilotul a efectuat un zbor în spirală, coborând treptat spre sol. În timpul acestui număr, avionul a zburat la o altitudine de 2000 de metri și a trecut prin câteva cercuri de fum, ceea ce a creat un efect vizual impresionant.

Al patrulea număr a constat într-o serie de mișcări rapide și bruste, în care avionul a zburat în zigzag prin aer, efectuând viraje strânse și schimbări de direcție. Publicul a fost captivat de abilitatea pilotului de a manevra avionul într-un asemenea mod.

Ultimul număr a fost cel mai spectaculos dintre toate. Avionul a zburat la o altitudine extrem de scăzută și a trecut printr-un tunel de foc, format din flăcări ridicate de oamenii de pe sol. Pilotul a reușit să treacă prin tunel și să iasă în siguranță, demonstrând încă o dată abilitățile sale impresionante.

Publicul a fost uluit de această demonstrație aviatică și a aplaudat frenetic după fiecare număr. Cu siguranță, această experiență va rămâne mult timp în amintirea tuturor celor prezenți la eveniment.