X
Loading........
Limba Romana-Literatura / acum 10 luni

Bună.! ma puteți ajuta va rog? puteți să-mi faceți o compunere cu următoarele titluri(la alegere)? -singur acasa - călător printre stele -ceasul cu inima -casa bunicilor -o invenție trasnita -peștișorul de aur va multumesc

Anonim
Călăror printre stele
A fost odat aun băiat pe nume Nil Armstrong, de 19 ani.De când era mic îşi dorea să ajungă in cosmos.
Într-o zi i-a venit prin posta o scrisoare din parte agentiei NASA(am uitat sa specific ca acum trei luni participase la un concurs,iar câştigătorul urma sa plece pentru o zi în spațiu). Nil deschise scrisoarea,iar în ea scria astfel:
,, Dragă Nil Armstrong
Dorim să te anunțam că ai câştigat acest concurs, de asemenea să te felicităm pentru cunoştințele te despre cosmos e clar că asta te pasionează şi după cum ştii premiul concursului este de o calatorie gratuită timp de 1 zi in cosmos, dar după ce am obsevat cât de pasionat eşti ne-am gândit sa vii pentru 2 zile in cosmos. Acestea fìind spuse te aşteptăm pe data de 20 mai la ora 14:00.
Cu tot respectul agenția NASA "
Data era de 19 mai Nil ştia cămai are doar o zi de pregatire şi a hotarât să înceapă pregătirile pentru cā a şti e una dar sa te aflii acolo e altceva. Astfel toată ziua s-a pregătit pentru plecare. A venit şi ziua decolării Nil era foarte fericit şi spera să îi poată impresiona pe cei ce îl însoțea. Aceste 2 zile au fost cu adevarat magice:
A călătorit printre stele a văzut toate planetele de care ştia,dar i-a părut rău că aceste zile erau pe terminate. La întoarcere le a mulțumit tuturor pentru călatorie, însă echipajul i a spus că ar dori să se alăture lor şi astfel Nil şi-a îndeplinit visul de o viață.
Morala:Nu renunța niciodatăa speranțā că nu ştii niciodată cum îți va fii norocul