X
Loading........
Religie / Acum 6 ani

Cind sa nascut dumnezeu

Anonim
Dumnezeu nu sa nascut.
Anonim
Dumnezeu nu s-a nascut. El nu este o persoana asa ca mine si ca tine. El este o forta. nu s-a nascut, a existat dintotdeauna si El este creeatorul a tot ceea ce ne inconjoara.
Anonim
Dumnezeu nu s a nascut si nu va muri. Este si va fi din totdeauna
Anonim
Dumnezeu a fost dintodeaujna si va fi vescic !!! Aly
Anonim
DUMNEZEU SA NASCUT PE 25 DECEMBRIE IN VIFLAIEM UN ORASEL DIN IERUSALIM. ADICA IN SEARA DE CRACIUN.
toderitabibi
Dumnezeu nu sa născut el e creatorul tuturor si el exista a existat si va exista mereu
Anonim
Dar tu, cum te-ai născut? Cum ai apărut în această lume? Cum ai apărut tu, care nu erai, în pântecele mamei tale? Nu știi, nu-i așa? Nici cei care cred că știu, științific vorbind, de fapt, nu știu! De ce? Pentru că este o taină. O taină, nu în sensul că este secret, că cineva nu vrea să aflăm și noi, ci o taină care nu poate fi iscodită cu mintea, ci poate fi cunoscută numai prin participare, numai prin împărtășirea cu ea. 

Ca să înțelegi cât de cât, să ne gândim, ca exemplu, că tu ai trăit o mare bucurie și că vrei să povestești cuiva aceasta. Dacă acela nu te iubește și nu trăiește împreună cu tine ceea ce spui, ceea ce-i împărtășești prin cuvintele tale, tot ce spui i se va părea un lucru banal, o copilărie în cel mai bun caz, dacă nu chiar o prostie... indiferența lui îl împiedică să cunoască taina de care îi vorbești. 

Acum să mergem la nașterea lui Dumnezeu. Noi știm din Crezul nostru că Dumnezeu Fiul S-a născut din Tatăl mai înainte de toți vecii. Și, mai știm, de la Domnul Iisus Hristos, că nimeni nu-L cunoaște pe Dumnezeu, Cel Unul în Ființă și Întreit în Persoane, decât Fiul Care S-a întrupat ca să ni-L facă nouă cunoscut și să ne dea și nouă puterea de a ne face fii ai Lui. Și dacă vom primi această putere de la Domnul în Sfânta lui Biserică și ne vom sili să devenim fii ai Lui în Fiul Său, lucrând poruncile și fugind de păcatul care ne face ca dobitoacele și ne ucide sufletul și apoi trupul, vom cunoaște și noi tot ce știe Fiul. El ne va împărtăși, în Duhul Său Cel Sfânt Care lucrează în Biserică, tot ce dorește inima noastră să cunoaștem, pentru că vom participa împreună cu El la Taina nașterii Sale din Tatăl. Altă cale nu există! Cei care aleg neștiința, lenea și uitarea, nu vor cunoaște această Taină și viața lor va fi ca un întuneric și ca o scrâșnire a dinților din cauza multor suferințe provocate de păcat și moarte. 

Curaj, Andra! Fii o fiică ascultătoare a lui Dumnezeu și vei cunoaște toate și vei trăi Bucuria Lui, acum și în veci. Amin! Dar să nu te sperii de greutatea de pe Cale. DA, e strâmtă Calea, dar Domnul e cu noi. Calea cea largă, a plăcerilor păcătoase și a neiubirii duce la moarte și la chin! 
Domnul să te ocrotească și să te ajute să fii fiică a Luminii!
Anonim
Depinde la care te referi ca sunt mai multi.Spune-ne numele lui si poate primesti si un raspuns.
Anonim
dumneyeu a fost nascut inainte de a se forma pamantul sper ca aceasta informatie te va ajuta
Anonim
Dumnezeu nu să născut el este o persoană creată
Anonim
Dumnezeu nu sa nascut,era in cer dintotdeauna
Anonim
Dumnezeu nu s-a născut. Dumnezeu nu este o persoană, ci o
forță care „a desenat” tot ceea ce ne înconjoară.
Dumnezeu există din totdeauna.
Dacă ar fi..., aceasta ar fi definiția:Fiinţa supremă, Termenii folosiţi în ebraică pentru „Dumnezeu“ conţin ideea de forţă, maiestate, demnitate şi excelenţă. În contrast cu adevăratul Dumnezeu, există dumnezei falşi. Unii dintre aceştia s-au făcut singuri dumnezei, iar alţii au fost făcuţi obiecte de închinare de către cei ce le slujesc.