X
Loading........
acum 3 ani
Adolescenti /

De ce au oamenii nevoie sa faca dragoste?

Bbeatrice
De ce? Pentru ca acest sentiment este cel mai puternic in corpul omului, pentru ca acest sentiment de dragoste ii mentine pe unii oameni "treazi" si pentru ca asa a fost creat omul: sa faca dragoste cu cine vrea , cand vrea si unde vrea. Multi oameni si barbati si femei nu rezista 2 zile fara sa faca dragoste. Acest sentiment este diferit, nu se compara cu nimic, cand faci dragoste nu mai simti nevoia faci altceva decat sa... Cam asa vad eu acest subiect.
Anonim
pentru a isi duce neamul mai departe.
Anonim
Bbeatrice ,
Ai spus ca multi oameni nu rezista 2 zile... Ba rezista .Se numeste abstinenta si este mai sanatos pentru organism . Curiozitatea este mare . Daca umbli descult prin scoici nu prea este placut dar dupa 2 zile parca vrei sa mai umbli prin scoici ...dar ramai cu rani .
gavril
Facem dragoste pentru ca simtim nevoia interioara de a ne contopi, de a ne strapunge fericirea. E sentiment profund omenesc, si nu un instinct animalic asa cum spun unii.
Tu cel cu abstinenta: o fi el sanatos din punct de vedere fizic sa nu faci sex(desi daca te documentezi vei vedea contrariul),dar nu e sanatos pentru suflet. E inacceptabil sa-ti opresti sentimentele din a evolua, cu atat mai inacceptabil sa nu indeplinesti ceea ce simti.E cea mai "simtitoare" si puternica forma de ati exprima dragostea fata de el sau de ea.E momentul cand esti cel mai apropiata de sufletul ei/al lui. Plus ca intervine si placerea de a face dragoste: nu exista nimic pe acesta lume care sa intreaca gradul acestei forme de iubire.
Anonim
Iubire este lumina
care vine de la celălalt,
făcând să sporească
lumina din tine,
până devine
lumină cerească.