X
Loading........
Psihologie / Acum 7 ani

Fetita mea are 10 ani si ii este frica de intuneric???..de ce ???

Anonim
cred ca ea crede ca ceva urat poate sa apara din intuneric si sa ii faca ceva rau
Anonim
pentru ca inca este mica
Anonim
salut magnnum sper ca ai priimt cerea mea de pe steam si asi vrea sa stiu daca ne putem juca mai multe runde de mw3 mp a da si cand te intorci cu casturileVA:F [1.9.7_1111]please wait...VA:F [1.9.7_1111](from 0 votes)
Anonim
Probabil a fost speriata sau se teme sa nu apara ceva strasnic inaintea ei, copiii mici deseori se tem de intuneric.Sincer eu ma tem de fantome :d si ma tem sa numi apara inainte,ma tem sa stau singura acasa si altele.
Anonim
Este firesc, lumina inseamna siguranta iar intunericul necunoscut.
I-ai povestesti de Bau Bau? Daca da mai dine i-ai explica ca e fals.
Cand e intuneric nu poti vedea ce e in jur si in mod involuntar asociezi dezorienarea cu frica. Nu e nevoie sa isi imagineze monstri asa ca mai bine ai sta cu ea pana adoarme, cu timpul ii va trece. ;-)
Anonim
este copilaria incercati sa-i spuneti canu este nimik in intuneric si sa nu o sami speriati cu bau-bau si chesti din acestea deoarece se sperie cel mai bine ii spuneti ca nu este nimeni niciun monstru si nu esti monstri si tot asa .Bafta
catea
eu de mica tot ma temeam nu va temeti cu timpul o sai treaca
Anonim
Fricile de intuneric si de monsti apar aproape la toti copi. Ce-I drept nu este bine sa va amagiti cu gandul ca daca va creste mare ii va trece deoarece va ramane cu anumite traume in viitor.Ii puteti cumpara o lampa sau ceva moderm de bagar in priza cand doarme,aceste probleme ,,cum ar fi frica de intuneric,,trebuie abordate cu tact. Sper ca vam fost de ajutor!!!
Anonim
HOLUL TAU ESTE PREA INZORZONAT.O DEPRIMA.
Anonim
deoarece anume prin frica copii se dezvolta
Anonim
unii copii pur si simplu le e frica.le e frica pentru ca nimeni nu stie ce sa afla in intuneric, acolo ar putea fi o noua viata..cel mai bine este sa dormi cu ea in pat o noapte, cu lumina stinsa si sa ii arati ca nu are de ce sa ii fie teama, cel mai bine e sa o strangi in brate si sa isi dea seama ca e in siguranta. daca nu merge de prima data poti sa dormi cu ea pana nu o sa ii mai fie frica, sau sa stai intr-o camera intunecoasa si ea sa vada ca nu ti s-a intamplat nimic(oricum pana nu ii mai e frica trebuie sa dormi cu ea , sau sa astepti sa adoarma si apoi pleci) sper sa iti fost de ajutor.
-a
Anonim
si mie ,mi-a fost frica dar am fost la biiserica si m-am impartasit
Anonim
crede ca e satana acolo duo la biserica si nu ii va mai fi frica..Baftaa!!!1!
AllexX
ii normal...tie nu ti era fica de intuneric cand erai mica?ajut-o sa si invinga teama
cristina864
pai si mie mie frica de intuneric dar nu ca tresar la fiecare intuneric . doar cand e foarte intuneric . dar cateodata im place . si ca raspuns cred ca pentru ca e inca micuta
cristina864
adica mica . poate nu a fost invatata cu intunericul..