X
Loading........
Animale / Acum 5 ani

In fata blocului am o pisicuta si pe 19.02 a fatat .de o zi a disparut si pisicii plang de foame .am incercat sa le dau lapte cu siringa si nu vor sa deschida gura. i-am bagat si cu botul in castron si nu stiu sa manance .daca stie cineva o metoda cum sa-i hranesc ca mi-e mila de ei. in fata blocului am o pisicuta si pe 19.02 a fatat .de o zi a disparut si pisicii plang de foame .am incercat sa le dau lapte cu siringa si nu vor sa deschida gura. i-am bagat si cu botul in castron si nu stiu sa manance .daca stie cineva o metoda cum sa-i hranesc ca mi-e mila de ei.

Anonim
un bibero cu lapte cald..insa nu trebuia sa ii atingi...au ochii deschisi?
Anonim
cauta alta pisica care deabea a fatat sau cauto pe mama lor
Ynnna
Bagă degetul în lapte, iar apoi întinde-l spre ei. Fă așa de mai multe ori, timp de mai mult timp. Și așa se vor învăța să bea din castron. A mers cu pisica mea.
Anonim
pai... pune pe cineva sa le tina gura cascata si tu le dai cate putin
sirenadragutza1
Cu biberonul poti sa-i hranesti daca mama lor a disparut de o zi.Si eu am avut o pisica care fatat 2 pui asa de dragalasi care mama lor a avut grija de ei timp de 1 an.Era un de culoare negru si unu de culoare alba.Acel negru era baiat si acel alb era fata.Mama lor a avut grija de ei timp de 1 an si dupa aceea pisicutele acelei pisici dragalase au inceput sa creasca si i-am dat la cineva acei pui de pisica si de atunci nu i-am mai vazut.Sper ca te-am ajutat. :) :) :) :) :) :)